Донацијата за МВР комплетно спремна

Спремна донацијата од 5000 визири за вработените во МВР која ќе биде утре наутро испорачана 3D Принт Медицинска Опрема Благодарност до волонтерите кои ни помогнаа со припремата на донацијата

Scroll to Top